Om Frederiksberg laserterapi


Torben Svendsen
Helse- og sportsmassør

 

Torben: Idéen til Frederiksberg laserterapi opstod i forbindelse med at jeg blev ved med at have smerter og nedsat bevægelighed i skulderen.

Det var et stort problem i hverdagen ikke at kunne løfte armen over skulderhøjde. Jeg endte med at gå til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut, som i løbet af meget kort tid kunne fortælle mig, at der var tale om en såkaldt ”frossen skulder”, hvor helbredelse har lange udsigter. På trods af at jeg var flittig med at lave øvelserne, jeg fik hos fysioterapeuten, hjalp det ikke.

Jeg gik derfor til min læge, som gav mig en henvisning til Bispebjerg Hospital, hvor jeg fik 3 blokader. Blokaderne hjalp en kort periode, men snart var smerterne og den nedsatte bevægelighed der igen.

Efter en periode, hvor jeg undersøgte, om der ikke var nogen der kunne hjælpe mig, fandt jeg en reumatolog, der var specialist i sportsskader. Han viste vha. en ultralyd-scanning, at det drejede sig om et afklemningssyndrom i musklen. Jeg fik igen 3 blokader, men som desværre også kun hjalp i en kort periode.  

Jeg opgav, og regnede med at jeg måtte leve med det. Der var intet der kunne afhjælpe skaden.

En dag kom der en vikar ind på min arbejdsplads. Vi faldt hurtig i snak og Bjarne fortalte, at han var i færd med at opstarte Frederikssund Laserterapi. Han fortalte, at han også havde haft en ”frossen skulder” i en meget lang periode, og at han ligesådan var blevet behandlet af forskellige specialister uden held. I sidste ende havde han prøvet laserterapi, og dette havde mirakuløst fjernet de varige mén fuldkommen. Jeg fik i den forbindelse tilbudt en laserbehandling, og efter 10 behandlinger i løbet af 2 uger var jeg smertefri, og kunne bevæge skulderen normalt igen.                                                                                                      

Dette fik mig til at læse om laserbehandling, og dets evne til forstærke cellernes helingsproces. Det som fangede mig specielt var, hvordan laserbehandling kunne forkorte helingsprocessen på en akut idrætsskade fra 3 uger til kun én uge. Det lød for godt til at være sandt – men den var god nok.

Jeg er selv aktiv idrætsudøver inden for løb og golf, og har spillet meget håndbold og badminton i mine unge dage.  Jeg har pådraget mig mange skader i mit idrætsliv, og har brugt meget tid og energi på at komme tilbage… Efter selv at have oplevet og læst om laserterapi, tænkte jeg, at hvis jeg kan gøre en forskel i mit nærområde, så er det det jeg SKAL!

Ud over at kunne hjælpe folk af med sportsskader, kan laserbehandling også lindre symptomer som hævelser og smerter ved fx gigt. 

Jeg har uddannet mig til Helse- og sportsmassør i oktober 2019 hos AT WORK, og taget kurser i laserbehandling hos Powermedic for derved at kunne udføre den optimale laserbehandling.

Jeg har startet Frederiksberg Laserterapi op med det formål at hjælpe andre, og at være med til at give et indblik i laserbehandlingens enormt effektive virkning på kroppens helingsproces, og give andre mennesker bedre livskvalitet med færre fysiske udfordringer.

Frederiksberg Laserterapi . P. G. Ramms Alle 64 . 2000 Frederiksberg . Tlf. 53 56 90 59 . CVR 40829881
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk